Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GEFCO achizitioneaza transportatorul GLT, specializat pe zona Europa-Maroc

Grupul GEFCO anunta incheierea achizitiei GLT, companie specializata in transporturi Europa-Maroc. Planurile de cumparare au fost anuntate pe 11 ianuarie 2018 si achizitia a primit aprobare conform Reglementarilor Europene. Achizitia GLT intareste pozitia GEFCO si expertiza in regiune, in timp ce consolideaza si extinde portofoliul de client, cu precadere in sectoarele auto, moda si retail.
 

,,Suntem incantati ca am definitivat achizitia. GLT aduce cu sine peste doua decenii de expertiza in ruta logistica dintre Europa si Maroc“, a declarat Luc Nadal, Presedintele Consiliului de Administratie GEFCO. „Suntem bucurosi sa primim toti angajatii GLT in Grupul GEFCO si abia asteptam sa unim cunostintele operationale pentru a oferi mai multa valoare clientilor.“
Fondata in 1998, compania GLT este recunoscuta ca fiind specializata pe cursul logistic, complet securizat, prin stramtoarea Gibraltar, fiind cel mai mare operator dintre Algeciras si Tangiers. Compania asigura peste 16.000 de treceri pe an, cu 75 de tiruri si 380 de remorci.
GLT va fi detinuta si condusa de GEFCO Spania, ca entitate specializata pe traseul dintre Europa si Maroc. Filiala GEFCO din Spania are peste 30 de ani experienta in logistica de calitate inalta, cu 700 de angajati si peste 5.000 de clienti industriali.

Articole similare

Ad