Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Premiera Mondiala: Noul Ford Transit isi face aparitia la IAA Hanovra

Noul Ford Transit de 2 tone a debutat astazi, 18 septembrie, la IAA Hanovra, in premiera mondiala. Modelul este descris de Ford ca fiind cel mai inteligent si cel mai productiv Transit produs vreodata.
Cu o capacitate crescuta de incarcare si propulsoare imbunatatite, care optimizeaza eficienta combustibilului cu pana la 7%, noul Transit este introdus si cu o premiera in segment, noul sistem de propulsie mild-hibrid diesel (mHEV), despre care producatorul american spune ca permite un consum mai mic cu 3 % fata de modelul diesel standard, in timp ce in aplicatiile urbane, atunci cand este folosit sistemul start-stop, reducerea este de pana la 8%.
 

La nivel de tehnologie inteligenta, noul Transit este cel mai „conectat“ model greu de pana acum din gama Ford, oferind operatorilor beneficiile tehnologiei Ford PassConnect, cu modem integrat, ceea ce ii va ajuta pe managerii de flota spa optimizeze costurile de operare ale vehiculului.
Noul Ford Transit va fi disponibil in Europa de la jumatatea lui 2019, urmand succesul modelului actual, lider in segment, atat in Europa, cat si in America de Nord. Cresterea vanzarilor a continuat si in 2018, cu 67.000 de vehicule vandute pana in luna august, un procent mai mare cu 14% decat perioada similara din 2017. „Acesta este un Ford Transit pentru lumea de business moderna: la fel de robust si practic precum ne cer clientii, costul de proprietate este redus, iar conectivitatea va imbunatati eficienta operationala“, a declarat Michael McDonagh, Transit global chief programme engineer, Ford of Europe. „Ford stabileste si ritmul in segmentul electrificarii cu noul sistem de propulsie mild-hibrid, ideal pentru livrarile urbane“, a mai spus acesta.

Articole similare

Ad