Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Actros Edition 1, o serie limitata lansata la IAA Hanovra

Mercedes-Benz a ales IAA Hanovra pentru celebrarea celui mai nou varf de gama, prin lansarea unui model special, denumit Actros „Edition 1“, limitat la 400 de unitati. Modelul beneficiaza de detalii de design exterior ce il pun in valoare, iar la nivel de interior promite un nivel de confort maxim si siguranta pentru sofer.
Edition 1 beneficiaza de o serie de sisteme de siguranta, printre care MirrorCam si Active Brake Assist 5. Mai mult, Active Drive Assist permite conducerea semi-autonoma, avand o contributie importanta la confortul soferului. Totodata, noua generatie a sistemului Predictive Powertrain Control ajuta la optimizarea consumului si face viata mai usoara soferului pe drumurile nationale. Nu in ultimul rand, ca si la modelul de serie, noul sistem Multimedia Cockpit aduce functii inovative in cabina.
 

Pe langa cele aproximativ 60 de inovatii ale lui Actros disponibile in echiparea standard, Edition 1 vine cu echipamente speciale orientate catre sofer, grupate in sapte pachete:
• Pachetul Siguranta cu Active Brake Assist 5, airbag, Proximity Control Assist;
• Pachetul Conducere cu parasolar cu actionare electrica, volan imbracat in piele etc.;
• Pachetul Confort cu lumina ambientala Night & Day, oglinda pentru barbierit, frigider etc.;
• Pachetul Media cu Sound System, suport pentru notebook, priza suplimentara de 12 V;
• Pachetul Depozitare cu masa pe partea pasagerului, sistem de rafturi, sertar sub pat etc.;
• Pachetul Vedere include faruri bi-xenon si stopuri LED;
• Pachetul Extra cu lumini pozitie si semnalizare LED, lumina de intampinare.
Atat la exterior, cat si la interior, Actros Edition 1 vine cu detalii de design ce il fac usor de recunoscut, cum ar fi logoul „Edition 1“ prezent pe parasolarul exterior si sub placuta cu numele modelului, ori steaua Mercedes-Benz iluminata si suportul cromat al camerelor video. Interiorul vine cu manere de usi din piele cu cusaturi contrastante, volan de piele, bord acoperit cu piele neagra si covorase speciale. Trapa poate fi iluminata in opt culori, in timp ce patul superior vine cu o cuvertura, iar in versiunea pentru semiremorci beneficiaza de o latime de 900 mm. Pe partea pasagerului se afla un alt logo Edition 1, din aluminiu lustruit, unde sta scris un numar din cele 400 ale seriei limitate. Actros Edition 1 este disponibil in versiuni de 2 si 3 axe, cu cabine GigaSpace si BigSpace.

Articole similare

Ad