Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Volvo Trucks Driver Challenge 2018 si-a desemnat castigatorul

Volvo Trucks Driver Challenge 2018 si-a desemnat castigatorul in persoana polonezului Piotr Krahel. Finala a avut loc in Gothenburg, Suedia, intre 13 si 14 septembrie. Competitia, care anul acesta a avut mai multe probe ca niciodata, a atras la start soferi din 33 de tari.
Concursul a avut loc pentru a sasea oara, iar anul acesta s-a concentrat pe trei domenii: eficienta consumului de combustibil, productivitatea si siguranta.
 

„Soferii care concureaza pentru acest titlu au obtinut performante excelente in fiecare domeniu si au aratat ca este posibil sa ai un stil de conducere extrem de eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, sa livrezi rapid o incarcatura fragila in stare buna si, in acelasi timp, sa respecti la virgula reglementarile privind siguranta rutiera“, a punctat Maria Bergving, SVP Brand, Marketing si Comunicatii la Volvo Trucks.
Scopul competitiei este de a atrage atentia cu privire la cat de importanta este munca soferilor profesionisti. Industria de transport si logistica creste constant, iar acum se confrunta cu o lipsa de specialisti la nivel mondial. „Sa castig Volvo Trucks Driver Challenge este o mare realizare pentru mine! Finala a fost extrem de dura si am avut o concurenta puternica“, a declarat Piotr Krahel. Competitia se organizeaza o data la doi ani din 2009. Anul acesta peste 12.000 de soferi au fost inscrisi. Locurile doi si trei au fost ocupate in ordine de Bert Johansson, Suedia, si Simo Laukkanen, Finlanda.

Articole similare

Ad