Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noua generatie de anvelope Bridgestone Ecopia H002 sprijina flotele in reducerea TCO

Bridgestone a anuntat lansarea celei mai recente generatii de anvelope Ecopia care ofera eficienta maxima in ceea ce priveste consumul, in conditiile in care combustibilul este cel mai mare cost de exploatare pentru flotele care activeaza pe distante lungi (30%). Beneficiind de un concept inovator al benzii de rulare si de o tehnologie nou dezvoltata a compusului, noile anvelope Ecopia H002 permit flotelor sa reduca costul total de exploatare  prin eficienta maxima a combustibilului. De asemenea, noile anvelope realizeaza performante excelente in conditii de vreme umeda si ofera confort pe tot parcursul anului.
 

Noile Ecopia H002 au cea mai buna clasificare la eficienta consumului, primind calificativul A-A-A, in conformitate cu standardele europene de etichetare a anvelopelor atat pentru directie cat si pentru tractiune. Cu noile anvelope, o flota medie economiseste peste 200.000 de euro pe an in costuri de alimentare si reduce emisiile de CO2 cu 546 t/an.
Pe langa avantajele legate de eficienta consumului de combustibil, noua generatie este proiectata si pentru a mentine soferii si camioanele in siguranta in conditii de ploaie. Anvelopele ofera cea mai buna tractiune din clasa pe suprafetele umede si depaseste toti competitorii – asa cum au demonstrat si testele TÜV SÜD. De asemenea, noua generatie de anvelope a obtinut calificari remarcabile pentru aderenta pe carosabil ud, cu o eticheta UE B-B-B pentru directie, tractiune si trailer.
Noua generatie de anvelope, certificata de TÜV SÜD Tire Test Mark pentru calitate si siguranta, este pregatita pentru iarna, anvelopele pentru flotele de distante lungi avand marcaje 3PMSF si M+ S.
Noua Ecopia H002 este lansata luna aceasta pe dimensiunile 315/70 R22.5 directie/tractiune si 385/55 R22.5 trailer, inca patru dimensiuni fiinddisponibile pana la sfarsitul anului. Gama completa, inclusiv seria de 60" va fi finalizata in 2019 si va acoperi toate dimensiunile necesare.

Articole similare

Ad