Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford anunta noi solutii pentru operatorii de flote

Prin intermediul Ford Commercial Solutions, constructorul american a initiat o strategie de extindere a conectivitatii de-a lungul intregii sale game de utilitare. Ford Telematics va oferi operatorilor de flote posibilitatea de a vedea datele de la toate vehiculele Ford conectate prin intermediul aplicatiei cu acelasi nume.
 

Folosind informatiile colectate de la vehicul, un portal web intuitiv ofera informatii utile pentru a contribui la imbunatatirea eficientei flotei si a sigurantei soferului, permitand proprietarilor de flote, managerilor si angajatilor sa vada flotele in timp real in timp real si sa obtina o imagine rapida asupra performantei flotei, afirma Ford, intr-un comunicat. Pentru solutiile personalizate dezvoltate de furnizori specializati, Ford a proiectat Ford Data Services, care ofera acces direct la date OEM. Acest lucru are loc prin intermediul modemului incorporat in vehicul, cu ajutorul caruia Ford Data Services transfera datele direct in cloud. De aici, datele colectate sunt legate direct cu sistemul IT intern al flotei sau cu un furnizor de servicii.
Ford Telematics si Ford Data Services sunt primele produse ale Ford Commercial Solutions in Europa, unitatea din cadrul Ford Smart Mobility. Acestea se bazeaza pe noul ecosistem al vehiculelor conectate Ford – tehnologia de conectare a vehiculelor, Ford Transportation Mobility Cloud si solutiile pentru mobilitate.

Articole similare

Ad