Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FIA ETRC 2018: Iveco castiga campionatul si la echipe si la soferi

Cu o saptamana inaintea ultimului Grand Prix, care va avea loc in 6-7 octombrie in Jarama, Spania, Iveco poate fi declarat castigator al FIA ETRC 2018 (European Truck Racing Championship), cu 14 curse castigate de-a lungul sezonului.
Cu echipa sa, Die Bullen von IVECO Magirus Team, producatorul italian a dominat sezonul 2018, in timp ce Jochen Hahn, care a condus un Iveco Stralis, a fost incununat campion FIA ETRC pentru a cincea oara, o premiera istorica. La randul sau, la debut, Steffi Halm a ocupat locul sase pe camionul Iveco Truck#44 ca si lider de echipa in cadrul Schwabentruck, fiind si singura prezenta feminina din Campionat.
 

Iveco a participat in Campionatul FIA 2018 ca sponsor tehnic al echipei Die Bullen von IVECO Magirus, parteneriatul dintre Hahn Racing si echipa Schwabentruck. Aceasta din urma a reprezentat brandul in ultimii noua ani, in timp ce echipa Hahn a concurat la bordul unui Stralis de curse pentru al doilea an. Echipa a avut doua camioane Stralis 440 E 56 XP-R de 5.3 tone, propulsate de motorul Iveco Cursor 13 care livreaza 1180 CP si un cuplu peste 5000Nm.

Articole similare

Ad