Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CH Robinson vine la Gala Tranzit in cautare de subcontractori de transport

Compania nord-americana CH Robinson va sustine o prezentare a serviciilor sale la Gala Tranzit care va avea loc pe 2 noiembrie, la Cluj-Napoca. Prezentarea va fi facuta de Arkadiusz Glinka (foto).
Cu o prezenta globala in America de Nord, America de Sud, Europa, Asia si Oceania (280 de birouri in total), CH Robinson ofera servicii de transport rutier pentru camioane complete, incarcaturi partiale si grupaje, transport intermodal, maritim, aerian, servicii vamale si de consultanta in 16 tari europene, in care detine 49 de birouri.
 

Cu scopul de a oferi servicii de calitate cat mai aproape de clienti, CH Robinson isi extinde permanent reteaua europeana, cu focus pe Europa de Est. CH Robinson a deschis un birou si in Romania anul trecut, fiind interesata de extinderea retelei de subcontractori de transport.
“Am construit o retea de subcontractori de transport in Romania carora le oferim oportunitati de a-si creste afacerile in locatii strategice din Europa. Cu una dintre cele mai extinse retele de transport din Europa oferim acces la curse numeroase in fiecare zi. Firmele de transport care colaboreaza cu CH Robinson beneficiaza de dispeceri dedicati si de termene de plata mai rapide decat se paractica de regula in aceasta industrie. Suntem totdeauna in cautare de transportatori noi pentru a ne creste reteaua”, au mentionat reprezentantii CH Robinson intr-un comunicat de presa trimis catre revista Tranzit.
Echipa CH Robinson ii asteapta pe transportatorii romani interesati sa-i fie colaboratori cu ocazia Galei Tranzit de pe 2 noiembrie, de la Cluj-Napoca, pentru a pune bazele unor noi parteneriate.
CH Robinson detine in Europa o retea globala de subcontractori care numara peste 3.000 de companii de transport cu care lucreaza in mod curent pentru cei peste 7.000 de clienti europeni.
Cei care doresc mai multe informatii despre companie pot accesa site-ul web al companiei www.chrobinson.com

Articole similare

Ad