Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UPS extinde serviciul UPS My Choice®

UPS anunta extinderea la nivel global a serviciului UPS My Choice catre 96 de tari si teritorii noi, numarul total de tari si teritorii ajungand astfel la 112. Compania spune ca acum, odata cu patrunderea in tari si regiuni din Asia Pacific, America Latina, Subcontinentul Indian, Orientul Mijlociu si Africa si datorita expansiunii in Europa, serviciul de gestionare a expeditiilor va fi disponibil pe principalele piete de comert electronic din lume.
 

UPS My Choice a depasit astfel numarul de 16 tari si teritorii in care era disponibil initial, iar extinderea are loc in doua etape: in prima etapa, serviciul a fost lansat pe perioada verii in 48 de locatii suplimentare din intreaga lume. Etapa a doua, care include lansarea serviciului in inca 48 de tari si teritorii, incepe luna aceasta si va continua anul viitor, se arata intr-un comunicat. „Fiecare utilizator UPS My Choice va primi notificari prin intermediul e-mail-ului privind statusul livrarii, o alerta cu o zi inainte de livrare cu o estimare a intervalului de livrare si o notificare dupa ce livrarea a fost finalizata”, a declarat Nando Cesarone, presedinte UPS International. „Odata cu aceasta extindere, expeditorii vor primi mai putine solicitari de informatii din partea clientilor, iar numarul de livrari nefinalizate se va reduce. Clientii vor beneficia de o vizibilitate sporita si, in multe cazuri, de posibilitatea de a ajusta datele si locatiile de livrare".
Aceasta este cea mai mare extindere de la lansarea serviciului in urma cu sapte ani si are loc in contextul in care numarul de clienti care utilizeaza serviciul UPS My Choice depaseste 52 de milioane la nivel mondial, dintre care peste sase milioane in Europa. Acoperirea geografica larga ofera comerciantilor online un avantaj distinct, pe masura ce achizitiile transfrontaliere cresc. Extinderea globala implica includerea alertelor text care ofera o mai mare usurinta in gestionarea livrarilor. In tarile in care tehnologia permite schimbarea optiunilor de livrare, utilizatorii pot directiona coletele catre locatiile UPS Access Point®, le pot trimite la alta adresa sau pot opta pentru livrare in alta zi. In prezent, exista peste 28.000 de locatii UPS Access Point in intreaga lume, atat detinute, cat si operate in mod independent, care ofera clientilor o locatie convenabila si sigura pentru preluarea coletelor, in functie programul acestora.

Articole similare

Ad