Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tranzit premiaza si anul acesta Eficienta in logistica

Cele mai eficiente companii de logistica din Romania si managerii acestora vor fi premiati si anul acesta la cel mai important eveniment de logistica si transport din Romania, Gala Tranzit 2018, aflata deja la cea de a noua editie.
Finalistii din acest an sunt Atlas Imobiliare, DSV Solutions, Gebruder Weiss, Gefco Romania, H.Essers, Quehenberger, KLG Europe, Schenker Logistics, Yusen Logistics si Transmec. Iar un singur manager va primi premiul „Cel mai eficient manager de logistica“.
 

Fata de companiile care s-au remarcat anul trecut prin eficienta, anul acesta avem doua nume nou intrate in top: KLG Europe si Atlas Imobiliare, care a trecut in topul de logistica de la cel de transport datorita dezvoltarii puternice pe care a cunoscut-o pe segmentul expeditiilor. Similar s-a intamplat si anul trecut cu Quehenberger Logistics, care a trecut la topul de logistica deoarece activitatea de transport a fost imbogatita cu cea de logistica si a ajuns sa aiba printre cele mai mari spatii de depozitare din tara.
Asa ca in 2017 compania a primit si premiul pentru „Ascensiunea anului“, alaturi de Gebruder Weiss, numita „Cea mai eficienta companie de logistica din Romania“ si Schenker Romania, care a fost aleasa „Cel mai eficient expeditor“.

Articole similare

Ad