Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Revista Tranzit a premiat cele mai eficiente firme de transport si logistica

Cea de-a noua editie a Galei Premiilor Tranzit s-a incheiat sub auspiciile celor mai importante companii de transport si logistica, care s-au bucurat si de aceasta data sa ia parte in cadrul principalului eveniment de acest gen din Romania.
„Cel mai eficient operator de transport cu capital romanesc“ a fost trofeul pentru care s-au luptat nume mari din piata locala. Pentru al doilea an consecutiv premiul a fost adjudecat de International Alexander, firma cu cea mai mare ascensiune din ultimii doi ani. Locul al doilea a fost ocupat de Dianthus Company, o prezenta familiara in Top, in timp ce Dolo Trans Olimp si-a adjudecat locul al treilea, in coborare o pozitie fata de editia din 2017, atunci cand a obtinut Argintul. Mentiunea a fost acordata unei alte companii obisnuite cu laurii Galei, si anume compania Aquila. Finalistii au obtinut si ei diplome si premii din partea sponsorilor, pe scena urcand reprezentantii urmatoarelor companii: Agexim Spedition – in premiera, Com Divers, Dunca Expeditii, Filip, International Lazar Company, Ravitex si Vio Transgrup.
 

Pe langa faptul ca a obtinut locul intai pentru al doilea an la rand, International Alexander a mai plecat acasa si cu trofeul pentru „Cel mai eficient manager de transport“, obtinut de Loredana Dan, care nu numai ca a crescut profesional enorm in ultimii doi ani, dar a si facut mari eforturi pentru a fi alaturi de echipa de management al companiei, desi anul acesta a adus pe lume un baietel, iar acasa mai are o fetita de trei ani.
„Cel mai eficient operator de transport cu capital strain din Romania“ a fost obtinut, pentru al doilea an la rand, de spaniolii de la Carrion Expedition, firma inregistrata in Cluj-Napoca, in timp ce pe locul al doilea s-au situat germanii de la Duvenbeck Logistik, companie inregistrata la Brasov. Topul a fost completat de compania Skiptrans, parte a grupului belgian Jost, cu sediul in judetul Cluj, in timp ce Arcese Transport, tot din Cluj, a obtinut mentiune. Ca finalist la aceasta categorie a mai fost nominalizat si Lagermax Autotransport. 
Ca de fiecare data, premiile pentru cei mai eficienti transportatori de logistica si transport au fost acordate in functie de criterii de performanta precum profitabilitate, volum de activitate, investitii realizate in ultimul an, servicii diversificate, natura activitatii de baza si nu in ultimul rand ponderea acesteia in cifra de afaceri/profitul realizat.

Articole similare

Ad