Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Peste 1000 de reprezentanti ai industriei de profil au participat La GalaTranzit

Joi si vineri revista Tranzit a organizat Gala de premiere a celor mai eficienti operatori de transport persoane si a celor mai eficienti operatori de transport marfa si operatori de logistica. Galele de premiere a celor mai eficienti operatori de transport si logistica au fost precedate de doua conferinte care au atras circa 150 de participanti la Gala de operatori de transport persoane, respectiv 850 la Gala de Transport Marfa si Logistica.
Peste 70 de parteneri si-au expus produsele si serviciile in cele doua zile de eveniment, printre premierele cele mai asteptate fiind expunerea, in premiera, a noilor Ford Trucks F-Max si Mercedes-Benz Actros.
 

Cu aceasta ocazie, reprezentantii Ford Trucks, Selim Yazici si Stefano Albarosa (CEO AIC Truck Investments, dealer Ford Trucks in Romania) au primit o replica a trofeului International Truck of the Year 2019 din partea revistei Tranzit, membru al juriului ITOY pentru Romania din 2006.
De asemenea, CEO MHS Truck & Bus, Claudia Iordache, a primit la Cluj trofeul Innovation Truck Award 2019 pentru conceptul MAN aFAS, care reprezinta primul vehicul autonom testat pe drumurile publice timp de peste sase luni, iar reprezentantii Opel Romania (Florentina Stoica) si Trust Motors (Ciprian Moldovan) au primit replici ale trofeelor International Van of the Year 2019 pentru noile modele Peugeot Partner, Citroen Berlingo si Opel Combo.
Tot in premiera in cadrul Galei, a fost decernat si „Premiul de Excelenta in pregatirea profesionala in transporturi“, iar cel care a plecat acasa cu trofeul a fost nimeni altul decat presedintele IFPTR, Sandor Gabor, un profesionist al pregatirii profesionale in transporturile rutiere, domeniu in care lucreaza de peste 25 de ani.

Articole similare

Ad