Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cristina Neagu, noul ambasador DB Schenker in Romania

Cristina Neagu, singura jucatoare de handbal din istorie care a castigat de trei ori premiul de "Cea mai buna jucatoare din lume”, s-a alaturat companiei DB Schenker in calitate de ambasador.
“Intotdeauna am crezut in parteneriatele care urmaresc aceleasi valori, au aceeasi misiune si se indreapta in aceeasi directie, cu scopul de a lasa ceva in urma. Ma bucur sa fiu ambasadorul uneia dintre cele mai importante companii de logistica si transport. Am intalnit oameni minunati, care stiu ce inseamna lucrul in echipa si isi doresc sa faca lucrurile mai bine in fiecare zi, constienti fiind de faptul ca viata este un proces continuu de invatare” a declarat Cristina Neagu.
 

Performantele Cristinei Neagu confirma faptul ca dedicarea, perseverenta si munca sustinuta sunt valorile necesare pentru a obtine cele mai bune rezultate in orice domeniu, argumente care au condus la alegerea noului ambasador. “Realizarile Cristinei Neagu oglindesc valorile DB Schenker, iar performanta sa in sport, ca si performanta companiei noastre in industria de transport si logistica, continua sa urmeze acelasi trend ascendent spre succes“, a declarat Albin Budinsky, CEO DB Schenker in Romania.
Cristina Neagu este un model si in afara terenului de handbal atat pentru copiii si tinerii sportivi, dar si pentru oricare alta persoana.Astfel, in cadrul acestei colaborari, DB Schenker intentioneaza sa implice noul ambasador in proiectele de responsabilitate sociala corporativa (CSR) desfasurate la nivel national si, de asemenea, sa dezvolte noi proiecte orientate catre sport si educatie.“Pe langa succesul si obiectivele economice ne straduim sa facem diferenta fata de comunitate prin diverse actiuni sociale.Suntem mandri ca ambasadorul DB Schenker in Romania este Cristina Neagu si suntem convinsi ca vom realiza multe lucruri frumoase impreuna”, conchide Albin Budinsky, CEO DB Schenker in Romania.

Articole similare

Ad