Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Niciun drum national nu este inchis sau restrictionat din cauza conditiilor meteo

Potrivit CNAIR, noaptea trecuta (18 – 19.11.2018) drumarii au actionat pentru a mentine reteaua rutiera nationala practicabila, in conditii de siguranta, cu 686 utilaje si au raspandit aproximativ 4.618 tone material antiderapant.
Frontul atmosferic a afectat initial Oltenia si Muntenia, iar treptat fenomenele meteotologice s-au deplasat spre Transilvania si Moldova. In aceste conditii Directiile regionale ale CNAIR au inceput sa actioneze inca de aseara pentru a mentine circulatia deschisa pe drumurile publice.
 

In Bucuresti s-a actionat cu 268 de utilaje si s-au raspandit 2.107 tone de material antiderapant.  DRDP Craiova a actionat cu 118 autoutilaje si a raspandit 1.297 tone material antiderapant.  Frontul atmosferic nefavorabil se manifesta la aceasta ora mai puternic in Transilvania si Moldova.
CNAIR face apel la conducatorii auto sa circule prudent, sa adapteze viteza la conditiile din trafic, sa plece la drum doar daca au autovehiculele echipate corespunzator pentru conditii de iarna si sa se informeze in prealabil cu privire la conditiile de trafic din zonele tranzitate.

Articole similare

Ad