Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Lia Olguta Vasilescu, refuzata la Transporturi. Pe cine a propus PSD!

Noii ministri ai Cabinetului Dancila au depus juramantul, marti, la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis refuzand sa o numeasca pe Lia Olguta Vasilescu la Transporturi. Cu toate acestea, Biroul Permanent National al PSD a decis, tot marti, sa-i sustina pe Lia Olguta Vasilescu si pe Mircea Draghici pentru portofoliile Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si, respectiv, Transporturilor, sustine Agerpres, care citeaza surse din partid.
 

Cabinetul Dancila 2 are noi ministrii in mai multe cabinete. Este vorba de Ecaterina Andronescu la Ministerul Educatie, Gabriel Les la Ministerul Apararii Nationale, Marius Budai la Munca si Justitie Sociale, Niculae Badalau la Ministerul Economiei, Daniel Breaz la Cultura si Identitate Nationala, Alexandru Petrescu la Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale si Constantin Matei la Ministerul Tineretului si Sportului.
Anterior, seful statului a anuntat ca respinge numirea Olgutei Vasilescu la Ministerul Transporturilor si a lui Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Tot marti, Biroul Permanent National al PSD a decis sa-i sustina pe Lia Olguta Vasilescu si pe Mircea Draghici pentru portofoliile Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si, respectiv, Transporturilor.

Articole similare

Ad