Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

20 de autobuze electrice pentru Turda

Anadolu Automobil Rom si Primaria Municipiului Turda anunta semnarea acordului-cadru pentru livrarea a 20 de autobuze electrice SOR. Vehiculele – dintre care 10 unitati de 9 m si 10 unitati de 11 m lungime – au o autonomie reala urbana de peste 250 km si vor fi configurate cu sistem informatic e-ticketing, management flota si sisteme de informare ale pasagerilor.
 

Achizitia este inclusa in finantarea europeana, pe baza Planului de Mobilitate Urbana Durabila, si pe langa cele 20 de autobuze electrice sunt prevazute in contract si statiile de incarcare rapida aferente. Cele 20 de autobuze electrice SOR sunt produse la fabrica din Libchavy a constructorului ceh si importate in tara noastra de catre Anadolu Automobil Rom.
Flota de autobuze si toate echipamentele vor fi operate de catre noua companie de transport public a Consiliului Local, care va incepe activitatea la finalul anului viitor. Tot prin finantare europeana se va construi si o noua autobaza moderna. Anadolu Automobil Rom va realiza pe costurile sale instruirea personalului de intretinere si reparatii, precum si autorizarea acestora pentru a efectua lucrari pe marca de autobuz contractata, la adresa autoritatii contractante, in termen de maxim 15 zile de la livrarea autobuzelor, pentru diagnosticare, intretinere si reparare sisteme mecanice, electrice si electronice, intretinere reparare caroserie si instruire a conducatorilor auto.

Articole similare

Ad