Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Palletways se extinde puternic

Grupul Palletways, reteaua europeana de transport marfa paletizata isi extinde acoperirea in Europa prin lansarea unei noi retele in Ungaria. Compania ofera acum livrari intre Ungaria si reteaua Palletways din intreaga Europa. Aceasta a recrutat deja furnizori de transport independenti pentru a forma reteaua si va incepe cu 11 membri. Unul dintre acestia, Cargostar Kft, are o prezenta puternica pe piata maghiara, transportand deja peste 400 de paleti pe zi.
 

Hub-ul central maghiar va fi in Biatorbagy, aflat in suburbiile de vest ale Budapestei. Din aceasta locatie, Palletways va oferi o gama completa de servicii interne si internationale, inclusiv serviciul Premium de livrare a doua zi.
Grupul Palletways a anuntat si o noua zona de operare in trei tari nordice la inceputul toamnei. Expansiunea, care acopera Suedia, Finlanda si Norvegia, este oferita in parteneriat cu PostNord, liderul furnizorului de logistica din regiunea nordica. „Ultimele doua luni au fost incredibil de pozitive pentru reteaua Palletways, deoarece ne extindem acoperirea in patru noi tari. Aceasta ofera o oportunitate fantastica pentru clientii si membrii Palletways, care pot livra acum chiar si la alte destinatii din intreaga Europa. Ungaria este, de asemenea, o piata in plina ascensiune. Ca cel mai mare 35-lea exportator din lume, valoarea exporturilor maghiare reprezinta 89% din PIB. Serviciul nostru international va fi un element crucial al acestei noi retele.“, a spus Luis Zubialde, Chief Operating Officer al Grupului Palletways.
Prin adaugarea acestei noi retele maghiare, Grupul Palletways acopera acum 24 de tari europene, cu peste 400 de depozite membre locale.
Palletways, cea mai mare si cea mai rapida retea de transport de marfa paletizata din Europa, a inclus 36 de membri noi in ultimele 12 luni pentru a-si servi baza de clienti in crestere pentru a muta paleti in 20 de tari.
Membrii companiei sunt responsabili pentru deplasarea a peste 10 milioane de paleti in fiecare an si servesc impreuna aproximativ 50.000 de clienti in continent. La inceputul lui 2017, Palletways are astazi exista peste 350 de inregistrari pentru retea. „Forta si cresterea numarului de membri sunt o parte esentiala a povestii de succes a Palletways. Pe masura ce castigam mai multi membri, acoperirea serviciilor pentru clienti se imbunatateste.“, a spus Luis Zubialde, Chief Operating Officer al Grupului Palletways.
Palletways Italia si-a marit rapid acoperirea, cu 17 membri noi care au intrat in retea in ultimele 12 luni. Una dintre acestea este CDR Para Trasporti, care s-a alaturat in iulie 2017 pentru a acoperi orasul Parma si imprejurimile acestuia. Compania opereaza in sectorul transportului de marfuri si logistica de 20 de ani si ofera servicii de logistica personalizate.
Palletways Germania si-a extins reteaua cu cinci noi membri care acopera regiunile din nordul, vestul si sudul tarii. In mai multe coduri postale, noii membri vor insemna o reducere a timpilor de preluare de la 48 la 24 de ore.
BMK Spedition + Logistik are sediul in Worms si este unul dintre cei trei noi membri care deservesc sud-vestul Germaniei. Infiintata in 1994, compania are aproximativ 20 de angajati, iar serviciile sale variaza de la transportul terestru, aerian si maritim la logistica depozitului, controlul lantului de aprovizionare si logistica contractuala. Un alt membru nou, Logistics Transport Solutions (LTS), cu sediul in Stuttgart, este partenerul de depozit de sistem al Palletways, care furnizeaza regiunea metropolitana Stuttgart, care este cea mai importanta zona logistica din statul Baden-Württemberg.
In cele din urma, trei noi membri s-au alaturat si Palletways Iberia in ultimele 12 luni, cu un numar total de sapte noi membri incepand din iunie 2015.
Unul dintre acesti noi membri este compania logistica portugheza Moldtrans Group, care are doua hub-uri in Porto si Lisabona. Infiintata in 1979, compania are 5.000m² spatiu de depozitare in intreaga Portugalie. Un alt membru nou care se alatura retelei este Actividades Logísticas Centralizadas (ACL), care va spori acoperirea in regiunea Madrid. ALC a fost infiintata acum 18 ani ca o companie de familie care asigura transport si depozitare regionala pentru sectorul alimentar. Compania ofera acum o gama completa de servicii logistice, atat la nivel national, cat si international.

Articole similare

Ad