Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Capitala va avea 100 de tramvaie noi

Primaria Bucuresti a lansat o licitatie pentru achizitia a 100 de tramvaie noi. Valoarea totala a proiectului, conform caietului de sarcini este de 845.687.394 de lei, iar termenul limita pentru depunerea ofertelor este jumatatea lui februarie 2019.
Tramvaiele sunt destinate „imbunatatirii transportului public de calatori pe liniile de tramvai din Municipiul Bucuresti 1, 10, 21, 25, 32,40, 41 si 55“, conform descrierilor din caietul de sarcini.
 

Tramvaiele achizitionate trebuie sa aiba 36 m lungime, minimum cinci usi duble si podea 100% joasa si, conform caietului de sarcini, trebuie sa aiba acelasi producator.
Castigatorul licitatiei va asigura si trainingul vatmanilor.
Ofertantul va include in pret costurile licentelor de operare pentru toate echipamentele electrice si electronice controlate de computere precum si pentru echipamentele de diagnoza.
Oferta tehnica va trebui sa contina un tramvai cu podea 100% joasa, care dispune de omologare de tip intr-un stat UE, incepand cu 2013.
Contractul va avea o durata de 37 de luni si nu va fi impartit pe loturi. Achizitia va fi asigurata din fonduri bugetare.
Pretul de achizitie va avea o pondere de 60% in alegerea castigatorului.

Articole similare

Ad