Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Auchan, depozit de 77.000 m² in Stefanestii de Jos

WDP a semnat un acord pentru dezvoltarea si inchirierea unui spatiu logistic de depozitare de 77.000 m² la unitatea sa din Bucuresti, pentru retailerul Auchan. Bugetul investitiei se ridica la aproximativ 45 de milioane de euro.
Dupa o prima colaborare in Luxemburg intre WDP si grupul international francez de comert cu amanuntul Auchan, compania va dezvolta o noua unitate moderna de depozitare in locatia pe care o are pe Centura Capitalei in Stefanestii de Jos.
 

Noile cladiri cu o suprafata de aproximativ 77.000 m² vor consta partial intr-o zona cu temperatura controlata si vor fi inchiriate de Auchan pe o perioada de sapte ani. Livrarea acestei noi dezvoltari este programata in timpul primului trimestru din 2020. Bugetul investitiei pentru WDP se ridica la aproximativ 45 de milioane de euro.
Compania are aproximativ 4 milioane m² de proprietati in portofoliul sau, care cuprinde peste 180 de locatii la principalele centre logistice pentru depozitare si distributie in Belgia, Olanda, Franta, Luxemburg si Romania.

Articole similare

Ad