Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cele mai sigure camioane Actros, in editie limitata

Divizia Trucks a Mercedes-Benz Romania lanseaza Actros Safety Edition, o editie limitata de camioane Mercedes-Benz Actros, care ofera cel mai ridicat nivel de siguranta la conducere. Cu Actros Safety Edition, Mercedes-Benz Romania contribuie semnificativ la cresterea sigurantei in trafic si reducerea timpilor de imobilizare a camioanelor. „Am introdus in specificatia camioanelor din actuala campanie sistemul de asistenta ce ofera cel mai ridicat nivel de siguranta la conducere: Active Brake Assist 4, primul asistent de franare de urgenta din lume, cu recunoasterea pietonilor. Prin facilitarea achizitionarii acestui sistem, ne dorim sa sustinem companiile de transport din Romania in a pune un accent suplimentar pe siguranta in trafic, atat pentru soferii lor, marfa pe care o transporta, cat si pentru ceilalti participanti la trafic.”, a declarat Valeriu Zaharia, Managing Director Truck & Bus Mercedes-Benz Romania.
 

Camioanele produse in editie limitata sunt disponibile in patru configuratii tehnice (Actros 1848 LS, Actros 1845 LSNRL, Actros 1845 LS, Actros 1846 LSNRL), care includ si o serie de pachete speciale privind economia, confortul, dar si sistemele de asistenta la conducere care maresc siguranta in trafic si la volan.
Active Brake Assist 4, cu sistem de detectare a pietonilor, avertizeaza soferul cu privire la o eventuala coliziune si initiaza franarea atunci cand detecteaza obiecte stationare si mobile. In calitate de prim sistem de acest tip, Active Brake Assist 4 avertizeaza inainte de o coliziune si, daca este necesar, initiaza in mod automat franarea partiala sau chiar totala, dandu-i soferului posibilitatea de a evita coliziunea printr-o franare integrala sau printr-o manevra de directie.
Airbag-ul pentru sofer este activat de senzorii de impact si protejeaza soferul in cazul unei coliziuni.
Proximity Control Assist furnizeaza informatii despre autovehiculele din fata, astfel incat sistemul inteligent de control de croaziera sa poata schimba optim treptele de viteza, pentru a folosi inertia autovehiculului intr-o maniera cat mai eficienta.
Pachetul de vizibilitate, ce include faruri bi-xenon, lampi spate LED, proiectoare de ceata, lumini de zi cu LED si sistem de spalare a farurilor, ofera un plus de siguranta la conducere.
Mai mult, Actros Safety Top Edition sunt configurate la un nivel ridicat de confort pentru sofer, prin pachetele speciale de dotari precum lumini ambientale, lada frigorifica, tablou de bord cu afisaj suplimentar, Radio Touch etc.
Comenzile pentru camioanele Mercedes-Benz Actros – Safety Edition pot fi deja plasate, campania fiind valabila pana in martie 2019, in limita stocului disponibil. In aceasta perioada, Mercedes-Benz Financial Services pune la dispozitie oferte speciale de finantare pentru achizitionarea camioanelor.

Articole similare

Ad