Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

WebEye Romania, afaceri cu 18% mai mari in primele noua luni ale lui 2018

WebEye Romania a avut o cifra de afaceri de 3.389 milioane de euro in primele noua luni ale lui 2018, cu 18% mai mare decat in aceeasi perioada a anului precendent, avansul fiind generat de cresterea numarului de clienti si diversificarea serviciilor. „A fost cu siguranta un an bun pentru noi atat la nivel local, cat si in grup. Incheiem „pe plus”, cu clienti noi care sunt reprezentativi pentru domeniul lor precum FAN Courier, cu care am semnat cel mai mare contract de pana acum.
 

2018 a fost si anul consolidarii echipei, dar si al generarii de noi solutii, ca raspuns la exigentele tot mai mari si mai bine conturate ale clientilor nostri. Piata telematicii a crescut, s-a dezvoltat, targetul nostru este tot mai educat si mai informat in privinta tendintelor si in acelasi timp intelege mai bine care sunt beneficiile implementarii unui astfel de sistem. Asadar perspectivele pentru 2019 sunt bune, insa este clar ca inovatia trebuie dusa la un nivel superior pentru a ne mentine pozitia de lider”, a spus Levente Gall, Director General WebEye CEE.
Printre serviciile noi lansate se numara WebEye Navigator, ghid virtual complet pentru transportatori, extrem de util mai ales celor care au activitati de transport si in strainatate. Acesta este un instrument care furnizeaza informatii complexe, de la configuratia rutei, timpul estimat de sosire, spatii de parcare, la posibilitatea de reconfigurare a rutei in cazul unor ambuteiaje, toate aceste informatii fiind livrate pe o tableta, in timp real. De asemenea, prin lansarea in Romania, Ungaria si Polonia a serviciului MyWebEye, compania acceseaza un segment nou, acela al van-urilor (vehicule cu masa de 3,5 t si sub 3,5 tone).
Tot anul acesta, grupul WebEye, cu sediul in Ungaria, a trecut printr-un proces de reorganizare care face parte din strategia companiei privind listarea la bursa, proiect care s-ar putea materializa in 2023.
In primele 9 luni ale lui 2018, WebEye Romania avea 14.359 de solutii active, iar grupul 63.570. De asemenea, pentru a sustine dezvoltarea, a crescut si echipa WebEye in Romania, de la 52 de persoane, la 69.
WebEye Romania are in prezent 1.687 de clienti, cu activitate in transport marfuri, curierat, logistica, transport persoane, constructii, agricultura. „2019 va fi in primul rand anul clientilor, deoarece este esential pentru noi sa le acordam tot sprijinul necesar pentru a fructifica la maximum informatiile furnizate de telematica. Avem clienti foarte loiali, care incheie cu noi contracte pe minimum 3 ani, iar multi lucreaza cu noi chiar de 10 ani”, a spus Levente Gall.

Articole similare

Ad