Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CTP castiga „Best Warehouse Development and Developer“ si „Dezvoltatorul Industrial al anului 2018“

CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est, a castigat doua premii importante pentru industria de real estate: „Best Warehouse Development and Developer of the Year“ si „Dezvoltatorul Industrial al anului“.
 

Compania a primit, pentru al doilea an consecutiv, premiul „Best Warehouse Development and Developer of the Year“ in cadrul Galei Premiilor CIJ Romania 2018, pentru dezvoltarea accelerata a proiectului CTPark Bucharest West. Ritmul de crestere al acestui proiect a depasit performantele inregistrate in 2017, iar in prezent a fost atinsa o suprafata construita de aproximativ 400.000 m². Cel de-a doilea premiu, „Dezvoltatorul Industrial al anului“, a fost primit in cadrul Galei Real Estate 2018 si marcheaza activitatea CTP in 2018, atat in parcurile din jurul Bucurestiului, cat si la nivel national. CTP a atins si a depasit pragul de 850.000 m² in Romania, cu 300.000 m² livrati in acest an atat in zona limitrofa Bucurestiului (CTPark Bucharest, CTPark Bucharest West si CTPark Bucuresti Chitila), cat si in tara, in Cluj-Napoca, Pitesti si Timisoara.
„Premiile sunt dovada faptului ca munca in echipa da roade. Suntem increzatori ca in urmatorii ani vom reusi sa consolidam pozitia Romaniei pe harta industriala si logistica a Europei, avand ca pilon principal de sustinere CTPark Bucharest West“, a declarat Iuliana Busca, Commercial & Business Development Manager al CTP Romania.

Articole similare

Ad