Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

McDonald’s intra pe piata din Braila printr-o unitate drive-through in cadrul Parcului de Retail Penny

Lantul de restaurante McDonald’s, intra pe piata din Braila printr-o unitate de tip drive-through situata in cadrul Parcului de Retail Penny, dezvoltat de grupul REWE prin remodelarea unei foste unitati XXL, informeaza C&W Echinox. Noul restaurant McDonald’s va avea o suprafata de aproximativ 360 de metri patrati si se va intinde pe un teren de circa 1.000 de metri patrati, tranzactia de inchiriere fiind intermediata de firma de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox, care gestioneaza si procesul de administrare a parcului de retail. „Dupa inaugurarea parcului de retail Penny Market de la sfarsitul anului trecut, suntem bucurosi sa putem marca pe harta orasului primul restaurant McDonald’s din Braila, in cadrul acestei locatii. O contributie semnificativa in alegerea noastra a avut-o popularitatea si notorietatea brand-ului in randul locuitorilor din oras. Deschiderea McDonald’s va intari pozitia comerciala a proiectului, astfel ca ne asteptam la un trafic suplimentar de circa 1.000 de oameni/zi.”, a spus Bogdan Marcu, Partner Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox.
 

In cadrul proiectului situat pe Calea Calarasilor, in zona central – sudica a orasului, mai functioneaza magazine operate de retailerii Penny, JYSK si Pepco. Premier Restaurants Romania, compania care opereaza brandul McDonald’s in Romania, are in momentul de fata o retea de 76 de restaurante in 23 de orase din tara. „Suntem incantati sa vedem ca intre McDonald’s si Braila incepe o relatie noua, de lunga durata. Este o comunitate din care ne-am dorit sa facem parte la fel de mult precum stim ca si-au dorit si ei sa fim aici. Suntem aici dupa o investitie importanta si ne dorim sa devenim un partener de incredere pentru comunitate. Cu noul restaurant din Braila, McDonald’s isi mareste familia de angajati cu o echipa locala de 70 de oameni, iar recrutarile continua, deoarece avem mereu o usa deschisa pentru cei ambitiosi,” a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants Romania.
Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanta imobiliara de top pe piata locala, activ?nd in toate segmentele pietei imobiliare. Departamentul de retail al companiei a inchiriat in ultimii doi ani spatii cu o suprafata cumulata de peste 20.000 metri patrati in proiecte de retail din Bucuresti si din tara.

Articole similare

Ad