Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Renault Trucks D 2019 aduce economii de combustibil de pana la 7%

Renault Trucks lanseaza versiunea 2019 a gamei sale de distributie, respectiv Renault Trucks D si D Wide, modele care se remarca prin elemente aerodinamice imbunatatite si un grad inalt de confort pentru sofer, alaturi de noi motorizari Euro 6 Step D. Combinatia dintre noile echipamente si imbunatatirile aduse motoarelor, se regaseste in economii de combustibil de pana la 7% comparativ cu generatia anterioara.
 

Motoarele DTI 5, DTI 8 si DTI 11, echipate acum cu un filtru de particule de noua generatie, corespund regulamentului Euro 6 Step D care urmeaza sa intre in vigoare de la 1 septembrie 2019. Pentru a optimiza consumul, motoarele DTI 5 si DTI 8 au fost echipate cu un nou software. Gama echipamentelor auxiliare a fost, de asemenea, reproiectata, Renault Trucks D si D Wide fiind dotate cu un nou sistem de racire a uleiului si cu o pompa de apa cu debit scazut.
Pentru imbunatatirea fluxurilor de aer si reducerea semnificativa a consumului, aerodinamica vehiculelor Renault Trucks D si D Wide a fost optimizata. In cazul versiunii 2019, acestea au fost echipate cu noi deflectoare laterale, precum si cu un deflector ajustabil pentru acoperis, care poate fi adaptat pentru orice tip de caroserie, datorita celor 12 pozitii de setare.
Pentru un grad mai inalt de siguranta si confort, vehiculele Renault Trucks D si D Wide sunt echipate cu noi sisteme de asistenta a soferului. Sistemul Adaptive Cruise Control (ACC) mentine in mod automat o distanta minima in urma vehiculului din fata, pentru un stil de condus mai lin in trafic aglomerat, reducand in acelasi timp oboseala soferului. Limitatorul ajustabil de viteza (ASL) reprezinta, de asemenea, unul dintre elementele integrate. Elementele de control ale ambelor sisteme sunt pozitionate la indemana soferului, pentru un condus mai sigur si mai eficient.
Renault Trucks D si D Wide 2019 pot fi deja comandate. Vehiculele sunt compatibile cu biodieselul (pana la 100%) si sunt disponibile si in versiune CNG.

Articole similare

Ad