Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Renault Trucks lanseaza versiunile T si T High 2019

Renault Trucks a lansat T 2019, echipat cu o noua motorizare Euro 6 Step D. Noua versiune aduce o reducere cu 3% a consumului de combustibil, comparativ cu generatia anterioara, dar si mai mult confort pentru sofer, prin dotarea cu noi echipamente si cabine ce dispun de finisari de inalta calitate.
Versiunile Renault Trucks T si T High 2019 sunt echipate cu motoarele DTI 11 si DTI 13 Euro 6 Step D, care respecta regulamentele ce vor intra in vigoare la 1 septembrie 2019. Acestea dispun de un nou sistem de post-tratare, realizat cu ajutorul unor noi materiale cu un grad crescut de durabilitate. A fost adaugat un senzor de calitate pentru AdBlue, in timp ce a fost inlaturat cel de-al saptelea injector.
 

Renault Trucks T 2019 este echipat cu un sistem Optivision de noua generatie. Acest regulator predictiv de viteza, care foloseste topografia pentru a optimiza schimbarea treptelor de viteza, stocheaza acum datele direct in vehicul. Acest lucru sporeste confortul soferului, deoarece conexiunea nu se va mai pierde, chiar si in zone in care sistemul GPS nu ofera nicio informatie, cum ar fi in cazul tunelurilor. De asemenea, sistemul adaptiv Eco Cruise Control dispune de noi setari, care folosesc mai putin combustibil.
Versiunile Renault Trucks T si T High 2019 sunt disponibile acum pentru comanda.

Articole similare

Ad