Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

PIMK a achizitionat 50 de camioane noi Iveco alimentate cu gaz natural comprimat

PIMK Ltd. face un pas inainte in transformarea flotei sale in gaze naturale pentru a oferi solutii durabile de transport prin achizitionarea a 50 de camioane noi IVECO STRALIS NP AS440S40T / P alimentate cu gaz natural comprimat (CNG).
PIMK Ltd. se afla in cel mai vechi oras european din Plovdiv, Bulgaria si este una dintre cele mai importante companii de transport din Europa de Est. Cu o flota de peste 1.400 de vehicule comerciale grele si cu serviciul PIMK Rail, compania ofera solutii de transport prietenoase si durabile clientilor sai din Europa si din Asia si Africa.
 

Proprietarii companiei, Ilian Filipov si dl Penko Nestorov, acorda prioritate satisfactiei clientilor si sustenabilitatii in eforturile lor de a reduce impactul activitatilor lor asupra mediului si de a-si spori eficienta. Din acest motiv, PIMK Ltd. a ales sa investeasca in vehicule cu gaze naturale, pe care le considera singura alegere durabila pentru transportul pe distante lungi, precum si noile locomotive electrice pentru PIMK Rail. „Odata cu noul 50 de motorina IVECO Stralis care functioneaza pe gaze naturale, noi respectam cele mai inalte standarde de mediu pentru transport. Aceste vehicule vor fi dedicate in intregime transportului de marfuri si alimente pentru KAUFLAND din Bulgaria“, au spus Nestorov si Filipov.
Vehiculele IVECO Stralis Natural Power CNG au un motor de 400 CP, care genereaza 99% mai putin PM, 90% mai putin NO2 si 95% mai putin CO2 cu bio-metan, comparativ cu vehiculele diesel echivalente. Cu mai putin de 71dB pe scara Piek Quiet Truck Test, aceste vehicule sunt perfecte pentru transportul in centrele oraselor cu limitari ale zgomotului si pentru livrarile in timpul noptii.
Investitia durabila a PIMK include un pachet complet de servicii pentru optimizarea costului total al proprietatii, pe care compania il vede ca un avantaj-cheie al gamei de vehicule utilitare pentru gaze naturale ale IVECO. Investitia rezulta din intentia PIMK de a se dezvolta in continuare ca o companie verde si de abordarea inovativa a IVECO si a distribuitorului sau in Bulgaria, Danubetruck Bulgaria.

Articole similare

Ad