Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ConnecTruck va putea fi folosit din al doilea trimestru al lui 2019

Pentru a realiza un camion fiabil si usor de diagnosticat si de reparat oriunde in Europa, Ford Truck a dotat F-Max cu numeroase componente utilizate la scara larga si in plus i-a adaugat softul ConnecTruck, care permite nu doar monitorizarea lui si a stilului de condus, in vederea optimizarii consumului, ci si diagnosticarea on-line, la care soferul poate apela cand simte ca ceva nu functioneaza cum ar trebui. Astfel se obtine acelasi rezultat ca atunci cand se merge in service si situatia poate fi gestionata mai eficient, apeland inclusiv la un atelier, dar numai atunci cand chiar este ceva de reparat si anuntand asta din timp, pentru a gasi loc si piesele de schimb necesare.
 

Camioanele sunt deja pregatite pentru acest soft, dar conexiunea se va face din al doilea trimestru al lui 2019, asa cum anunta Selim Yazici. Si, pentru ca procesul de livrare sa fie cat mai usor si sa nu fie nevoie de instalarea mai multor aplicatii, se va folosi aceeasi platforma pentru ConnecTruck si pentru ViaSat, sistemul disponibil in prezent pentru camioanele Ford vandute in Romania.
ConnecTruck include si Predictive Cruise Control, dar acesta poate fi folosit doar in combinatie cu transmisia automata, standard pe F-Max, dar si cu Adaptive Cruise Control, ce necesita intarder – iar aceste doua sisteme sunt optionale.

Articole similare

Ad