Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Logistica exotica aeriana tot mai cautata

Destinatiile exotice devin din ce in ce mai populare, inclusiv in logisticam, care se extinde spre tari precum India, Kenya, Azerbaidjan sau Nigeria, unde transportul este diferit fata de destinatiile comerciale obisnuite.
Pe langa rutele comerciale cu cerere ridicata, furnizor international de Transport si Logistica AsstrA-Associated Traffic AG ofera servicii de transport aerian catre tari mai exotice. Prin filiala sa din Bergamo, Italia, compania isi ajuta clientii sai sa beneficieze de toate avantajele transportului aerian.
 

„Transportul aerian catre tarile indepartate este domeniul nostru de expertiza. Ajutam clientii sa isi livreze produsele catre toate tarile asiatice, Australia, Statele Unite si Africa, de la principalele aeroporturi italiene precum Malpensa, Fiumicino, Marco Polo, Punta Raisi, Florenta, Torino sau Caselle. De la inceputul anului 2017, am facut deja multe transporturi din Italia in India, Kenya, Nigeria, Argentina si Azerbaidjan“, a explicat Alan Terzi, Transportator in cadrul Diviziei Livrare AsstrA Express si Grupare de Marfuri. Gama de tipuri de sarcina transportata este foarte larga, inclusiv posibilitatea de a incarca marfuri ADR. „Nu exista nicio limita pentru tipurile de marfuri transportate pe benzi comerciale exotice. Totul, de la piese de masini de rezerva pana la faina si hartie. Recent, am transportat cu succes piese de schimb de masini in mai multe tari africane pentru un client cheie“, a mai spus Alan Terzi, care a subliniat ca pe aceste rute volumul de documente necesare este foarte mare, de aceea colaborarea cu partenerul este foarte importanta. Compania a lansat oferta de transport catre Asia, Australia, SUA si Africa in 2017 si a observat deja o cerere semnificativa pe aceste rute. „In viitor, dorim, de asemenea, sa obtinem autorizatia IATA in Italia pentru a completa statutul nostru existent IATA rusesc. Astfel vom lucra direct cu companiile aeriene si vom putea oferi clientilor un standard de servicii mai bun", a completat si Lubov Zakharava, AsstrA Italia Country Manager.

Articole similare

Ad