Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

542 de Atego intra in actiune la Hertz Car Hire

Ultimele 55 de Atego, din comanda de 542 de unitati, au fost predate catre compania de inchirieri Hertz Car Hire. Societatea de inchirieri de vehicule Hertz si-a marit astfel flota la peste 1.200 de vehicule Mercedes-Benz pentru segmentul de peste 7,5 tone.
Cele 542 de vehicule Mercedes-Benz Atego pentru Hertz Car Hire sunt vehicule din categoria 7,5-15 t cu caroserie speciala sau caroserie usoara, ambele variante fiind proiectate de companiile Saxas si Junge.
 

„Prin extinderea gamei de camioane cu inca 102 unitati din gama 15 t, dorim sa satisfacem cererea tot mai mare pe acest segment de inchiriere“, a spus Joachim Verheugen, director de flota Hertz. „In acelasi timp, am modernizat o mare parte din parcul nostru de camioane  incepand de la 7,5 tone si ne bazam exclusiv pe camioanele Mercedes-Benz datorita experientelor bune cu intregul segment de camioane“.
“Atego de 15 t se distinge prin capacitatea mare de incarcare si manevrabilitate in zona urbana“, a spus Oliver Kraft, directorul departamentului de gestionare a contului de camioane.
Hertz Car Hire a optat pentru leasing financiar prin intermediul Mercedes-Benz Bank.
Camioanele Atego livrate companiei sunt acoperite integral de contractul Mercedes Benz Service Complete. Contractul Service Complete ofera un nivel suplimentar de securitate pentru planificare pentru vehicule si acopera toate activitatile atelierului, de la coordonarea numirilor la auditul facturilor contra unei taxe. Vehiculul este disponibil intotdeauna conform planului, iar costurile sunt fixe controlate fix.

Articole similare

Ad