Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Alibaba investeste 75 de milioane de euro intr-un hub logistic de 220.000 m2 in Liège

Pentru a satisface cererea de comert electronic China – Europa, in mai 2018, Liège a fost desemnat de catre reteaua de logistica a Alibaba, Cainiao Smart Logistics Network, drept unul dintre cele cinci hub-uri globale, alaturi de Kuala Lumpur, Dubai, Moscova si Hangzhou. Aici, potrivit www.lloydsloadinglist.com, grupul Alibaba va investi 75 de milioane de euro intr-o facilitate de 220.000 m2, ce isi va incepe activitatea la inceputul lui 2021. Din momentul in care centrul logistic al gigantului din e-retail va fi deplin operational, in 2024, Cainiao Smart Logistics Network ar putea opera zilnic prin Liège intre cinci si sase zboruri dus-intors.
 

Centrul va sprijini comertul transfrontalier, in special intre Europa si China, si va ajuta IMM-urile sa-si gestioneze mai bine exporturile, in special prin cresterea comertului electronic la nivel mondial. Strategia lui Cainiao este de a satisface viziunea logistica a Alibaba Group de a livra comenzile in termen de 24 de ore in China si in decurs de 72 de ore oriunde in lume, colaborand cu diversi parteneri de logistica din retea.
Hub-ul va fi construit treptat, numarul de zboruri fiind majorat in timp. Operatiunile au inceput deja cu furnizorii de servicii terte, zboruri Alibaba / Cainiao intre Liege si Hangzhou fiind operate in prezent de doua ori pe saptamana.

Articole similare

Ad