Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

AsstrA-Associated Traffic AG, crestere de 57% pe livrarile expres

In ultimii doi ani, grupul AsstrA-Associated Traffic AG a inregistrat o crestere constanta a cererii de expediere rapida a marfurilor, in prima jumatate a lui 2018, compania transportand marfa in valoare de 2,52 milioane de euro prin scheme de livrare expresa, cu 57% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut.
„Acest serviciu este util pentru intreprinderile de toate dimensiunile – de la comercianti individuali la producatori de masa si importatori. Livrarea rapida este adecvata pentru transportul mic de marfuri din CSI si in Europa cu masina“, a declarat Luba Zakharava, AsstrA Italia Country Manager. Astfel, in primele opt luni ale anului 2018, primele trei benzi comerciale de expediere expres au fost Germania-Romania, Germania-Croatia si Germania-Polonia, prin care expertii AsstrA au transportat aproape 2 milioane de tone de marfuri, cu 54% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut. Alte rute populare sunt Italia-Germania-Italia, Italia-Franta-Italia, Germania-Ungaria, Germania-Germania, Germania-China, Franta-Polonia si Belgia-Polonia.
 

Potrivit lui Alan Terzi, transportator de marfuri in divizia AsstrA Express Delivery and Groupage Cargo, „comenzile expres includ in mod obisnuit transporturi ad-hoc pentru proiecte de constructie, unelte lipsa sau rupte, piese de schimb pentru productii urgente, produse electronice, materiale de ambalare, substante chimice cum ar fi insecticide sau erbicide, granule metalice, ambalaje din plastic, polimeri de clorura de vinil, hartie, caramizi, parfumuri si produse de consum“. Grupul corporativ ofera solutii exprese „door to door“, folosind vagoane mici cu incarcaturi utile de pana la 1.500 kg. Atunci cand greutatea este mai mare de 1,5 tone, sunt folosite camioane de 5t sau 7t pentru a asigura un timp de tranzit de 24-48 de ore. Serviciile de livrare rapida sunt disponibile de asemenea si cu ajutorul camioanelor cu ascensoare, acoperisuri de ridicare si licente ADR pentru transportul de marfuri periculoase. AsstrA ofera, de asemenea, posibilitatea utilizarii camioanelor termice cu sisteme de control al temperaturii, mai arata sursa citata.

Articole similare

Ad