Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco Republica Ceha a castigat medalia de aur la concursul „Exportatorul Anului“

Cu un volum anual al exporturilor ce a depasit 500 de milioane de coroane cehesti, Iveco Cehia a castigat medalia de aur in categoria „Cresterea exporturilor 1993-2017“, in cadrul concursului Exportatorul Anului, organizat de Camera de Comert din Cehia, Medium Business Status si Asociatia pentru suportul Intreprinderilor din Republica Ceha.
Ceremonia de premiere a avut loc pe 17 decembrie la Praga, in cadrul careia Jan Kimla, director de vanzari pentru Iveco Bus pentru CEE, a primit trofeul din partea ministrului de Comert si Industrie, Marta Nováková, alaturi de vicepresedintele Senatului, Milan Št?ch. Iveco Bus a performat bine si la alte categorii, obtinand locul al saptelea in categoria volumelor totale de export in 2017 si locul al noualea in categoria Volume exportate in zece ani 1993-2017 si Cresterea volumelor in 2016-2017.
 

In 2017, productia Iveco Cehia a crescut cu 5.6% la 4.104 vehicule, in principal datorita gamei Crossway, conceputa pentru transportul interurban si scolar. Peste 93% din aceasta productie a fost exportata, principalele destinatii fiind Franta, Germania, Kazakhstan si Italia. Iveco Cehia este cel mai mare producator de autobuze din Republica Ceha, iar unitatea de productie este cea mai mare fabrica a Iveco Bus. Compania este un angajator important in regiune, avand peste 3.700 de angajati, iar prin intermediul subcontractorilor ofera alte 1.700 de locuri de munca.

Articole similare

Ad