Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DB Schenker este partenerul Magento pentru a stimula oferta de comert electronic

DB Schenker a anuntat un nou parteneriat strategic cu Magento, unul dintre cei mai importanti furnizori de platforme de comert electronic din lume, pentru a oferi comerciantilor mici si mijlocii o noua extensie puternica.
Combinand experienta DB Schenker de pe pietele globale de logistica, cu personalizarea si flexibilitatea platformei de e-commerce Magento, comerciantii cu amanuntul vor oferi o conexiune perfecta intre front-end si back-end la scara globala. Fiind disponibil prin Magento Marketplace, extensia ofera o modalitate rapida, convenabila si eficienta de a conecta magazinele web si serviciile de depozitare.
 

Parteneriatul a evoluat de la cererea crescanda a clientilor pentru urmarirea comenzilor de pe web-shop. Solutia oferita include toate activitatile legate de depozitare, in special pick and pack, precum si actualizarile de stare de livrare de-a lungul intregului lant de aprovizionare. „La DB Schenker, investim activ in noi produse si canale si asteptam cu nerabdare sa colaboram cu Magento pentru a stabili noi standarde in managementul lantului de aprovizionare la nivel mondial", spune Jochen Thewes, CEO al Schenker AG. "Cred cu totii ca noua noastra solutie va ajuta la imbunatatirea semnificativa a afacerii noastre de comert electronic".
Clientii vor putea utiliza reteaua de facilitati comune DB Schenker pentru a permite realizarea celei mai bune comenzi de comert electronic in clasa. Ca partener strategic, Magento va oferi comerciantilor un sistem de cos de cumparaturi flexibil bazat pe tehnologia open source. „Suntem incantati sa-i salutam pe DB Schenker ca cel mai nou partener global de logistica si asteptam cu nerabdare sa ajutam comerciantii nostri in comun sa realizeze o experienta de comert electronic", a declarat Ryan Murden, seful departamentului Dezvoltare Business la Magento Commerce.
Noul parteneriat cu Magento subliniaza obiectivul DB Schenker de a deveni un lider global in logistica de comert electronic.
Noul modul "Warehouse Manager" este acum disponibil gratuit prin Magento Marketplace

Articole similare

Ad