Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Sistemul de urmarire a transporturilor in timp real lansat de Raben Group, disponibil si in Romania

Raben Group a lansat un instrument pentru localizarea transporturilor in timp real, pentru clientii sai. Compania a dezvoltat impreuna cu furnizorii de sisteme telematice TIS Gmbh si PTV un sistem inovator de urmarire a transporturilor bazat pe timpul estimat de livrare (ETA). Acesta utilizeaza informatiile despre pozitia actuala a soferului pe baza coordonatelor GPS furnizate de dispozitivul mobil.
 

Clientii Raben Group pot monitoriza timpul de livrare in timp real pe platforma myRaben.com. In cazul unei situatii care poate afecta timpul de livrare, precum un accident, sistemul actualizeaza automat ora estimata de predare si trimite actualizarile pe platforma myRaben.com. In acelasi timp, in momentul plasarii unei comenzi, clientul are optiunea de a activa notificarile electronice cu privire la ora estimata de livrare trimise catre adresele indicate. „Suntem constienti de importanta informatiilor corecte, fiabile si clare cu privire la momentul livrarii. Nu putem spune ca nu apar blocaje sau evenimente neprevazute, insa ne dorim sa le oferim clientilor detalii exacte, pentru un control mai bun asupra propriilor operatiuni”, afirma Marcin Sobczy?ski, Head of Group Marketing, Raben Group.
De asemenea, noul instrument digital dezvoltat de Raben Group permite o monitorizare permanenta a localizarii camioanelor si a incarcaturii din interior. Deoarece ofera acces la informatii actualizate despre timpul estimat de livrare a expedierii, clientii pot planifica si gestiona optim resursele pe parcursul intregului proces logistic.
Cu acest dispozitiv, este suficient ca soferul sa detina un dispozitiv mobil, fara ca clientul sa retina informatii despre ambalajele specializate sau tagurile de identificare prin frecventa radio, pentru a avea acces la informatii. Dispozitivele mobile cu care o sa fie dotati toti soferii care colaboreaza cu Raben Group vor sprijini aceasta solutie, fiind folosite totodata la navigatie si comunicarea dintre sofer si dispecer, la pastrarea contactului permanent cu compania.
Raben Group a implementat solutia ETA in 11 tari in care activeaza, inclusiv in Romania.

Articole similare

Ad