Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Nestlé isi muta fabrica de la Timisoara in Ungaria

Nestlé, cea mai mare companie de produse alimentare si bauturi din lume, cu sediul in Elvetia, isi inchide singura fabrica din Romania, de la Timisoara, arata Profit.ro.
Ca urmare a acestei decizii, productia va fi mutata in Ungaria, iar fabrica va fi inchisa pana la finele lui mai. Conducerea a informat angajatii cu privire la intentia de inchidere a fabricii si a demarat discutiile cu sindicatul si angajatii pentru a gasi solutia cea mai potrivita pentru cele 388 de persoane ce vor fi afectate.
 

“Inchiderea unitatii de productie din Timisoara e o decizie extrem de dificila, luata dupa analize amanuntite si dupa implementarea tuturor alternativelor. Pe plan local, Nestlé isi desfasoara activitatea pe o piata care trece printr-o perioada de schimbari rapide, caracterizata de noi tipare de consum si deficit de munca, intr-un mediu competitiv. Analizam toate optiunile pentru a oferi sprijinul necesar colegilor nostri. Prioritatea noastra consta in atenuarea acestei schimbari in raport cu angajatii nostri“, a declarat Leszek Wacirz, Country Manager Nestlé Romania.

Articole similare

Ad