Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DB Schenker a dezvoltat platforma 4.0

Platforma new connect 4.0 de la DB Schenker permite clientilor sa trimita loturile de marfa rapid si convenabil online. DB Schenker a dezvoltat in mod special aceasta noua oferta pentru a combina toate activitatile sale de transport pe o singura platforma. Cu un singur click, clientii de afaceri pot accesa reteaua de transport international a companiei si pot expedia marfa folosind orice mod de transport. „Platforma noastra new connect 4.0 simplifica logistica profesionala mai mult decat oricand in trecut. Am imbinat principalele servicii de transport pe o singura platforma, ceea ce reprezinta un pas important in strategia noastra de digitalizare continua. Clientii nostri conecteaza usurinta digitala de utilizare cu reteaua noastra globala de profesionisti in domeniul logisticii.“, a spus Jochen Thewes, CEO la Schenker AG.
 

Lansat la sfarsitul lui august 2018 pentru transportul terestru in Germania si Spania, DB Schenker adauga servicii Air si Ocean pentru a conecta 4.0. Acum, clientii pot folosi platforma online pentru a expedia marfuri de transport aerian din toata Germania catre destinatiile de export de top. Prin Ocean, clientii pot livra in 50 de tari pe baza de la usa la usa care acopera mii de combinatii de porturi.
Fie ca este o corporatie mare sau o firma pentru IMM-uri, fiecare client comercial DB Schenker poate utiliza platforma Connect 4.0 pentru a genera o oferta in timp real, un timp estimat de livrare si transporturi de marfuri. De asemenea, pot utiliza platforma pentru a urmari bunurile, precum si pentru a crea si distribui rapoartele privind transportul.

Articole similare

Ad