Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Trei nominalizati pe segmentul „Echipament pentru depozit“

Trei echipamente au fost nominalizate de juriul IFOY la categoria „Echipament pentru depozit“. Modelul Combi-PPT al producatorului irlandez Combilift este  o traspaleta robusta cu o capacitate de incarcare mai mare de 8 t. Performanta echipamentului, care a fost creat pentru a inlocui stivuitoarele mare si greoaie, doreste sa impresioneze printr-o vizibilitate buna asupra sarcinii, siguranta si manvrabilitate optime si eficienta in opererea in spatii inguste.
 

Hubtex si-a adjudecat a doua nominalizare la aceasta categorie. Echipamentul MaxX electric multidirectional din gama economica este proiectat pentru manipularea incarcaturilor lungi pe culoare inguste. Pentru utilizarea combinata la interior si exterior, MaxX de 4,5 t este  alternativa buna pentru echipamentele cu motor diesel, asa cum arata producatorul. Stivuitorul se remarca printr-o cabina extinsa care ofera o imagine clara asupra catargului, un sistem patentat de directie HX si ajustare hidraulica Hubtex.
Jungheinrich  a intrat in finala cu ETV 216i. Modelul nu este doar primul echipament cu baterie pe litiu-ion, dar este si primul echipament industrial cu tehnologie litiu-ion ca standard.  Avantajele pentru utilizator sunt oferite de timpul scurt de incarcare intermediara, operatiuni fara mentenanta, durata extinsa de viata si un design total nou datorita eliminarii compartimentului pentru baterii.

Articole similare

Ad