Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GEFCO si BERGE se asociaza pentru a furniza servicii logistice pentru vehicule finite in Spania

Acest anunt vine dupa ce Comisiile Europene au aprobat parteneriatul dintre cei doi giganti ai logisticii automobilelor. Noua companie, BERGE GEFCO, va pune la dispozitie peste 3 milioane de m2 pentru depozitarea a peste 120.000 de vehicule, alaturi de o flota de 700 de tiruri, 100 de vagoane si 40.000 m2 de spatiu de atelier.
 

BERGE GEFCO S.R.L., noua companie detinuta 50-50 de cei doi parteneri, a primit acum aprobare completa, permitand companiilor sa isi uneasca fortele pe piata din Spania pentru a imbunatati ofertele pentru clienti si a dezvolta noi servicii. Compania a devenit operationala din 2 ianuarie 2019 si va deveni un lider dinamic in piata de logistica a vehiculelor finite din Spania.
Prin reunirea aptitudinilor, experientei si a resurselor celor doi parteneri, BERGE GEFCO va dezvolta transportul si capacitatea de depozitare oferita clientilor. Colaborarea aduce un plus de valoare pentru clientii din Spania, care este deja una dintre cele mai mari piete la nivel mondial, cu peste 3 milioane de vehicule produse anual. Clienti vor beneficia de 3.4 milioane de m2 de spatiu de depozitare in depozite si porturi pentru stocarea a 120.000 de vehicule, cu o flota de peste 700 de tiruri si 100 de vagoane pentru toate nevoile din zona de transport. „Asocierea va intari pozitia noastra de lider pe piata logisticii automobilelor’’, a declarat Luc Nadal, CEO la GEFCO. ,,Noua companie va fi bine pozitionata, cu posibilitatea sa anticipeze nevoile pietei intr-un context foarte dinamic si sa dezvolte solutii inovatoare adaptate nevoilor clientilor, partenerilor si angajatilor.’’
BERGE GEFCO va oferi un portofoliu vast de solutii logistice actualilor clienti ai celor doua companii partenere, ceea ce le permite sa gestioneze mai eficient perioadele intense de activitate si sa beneficieze de resurse dedicate. Pentru a raspunde nevoilor tot mai mari de viteza si calitate, compania nou formata se va concentra puternic pe inovare, pentru a dezvolta solutii care sa corespunda nevoilor operationale.
Noua companie va acoperi intreaga plaja de servicii logistice oferite atat pentru autovehicule noi cat si la mana a doua. Mai mult, pe segmentul de automobile second-hand, aceasta va fi unicul furnizor capabil sa ofere servicii logistice si comerciale bazandu-se pe resurse proprii. Solutiile oferite producatorilor auto, companiilor de leasing si distribuitorilor vor include transportul, depozitarea, serviciile tehnice, inspectiile, reconditionarea, livrarea, tranzactionarea, managementul vanzarilor (online, prin licitatie si export), precum si administrarea flotei auto.

Articole similare

Ad