Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schimbare la varf la Iveco

In urma anuntului de ieri, prin care CNH Industrial anunta desemnarea lui Gerrit Marx ca presedinte al Diviziei de Vehicule Comerciale si Specializate, Pierre Lahutte, Presedintele Brandului Iveco, isi inceteaza de indata atributiile la conducerea producatorului Italian de camioane.
In comunicatul CNH Industrial, compania isi exprima multumirile pentru contributia lui Pierre timp de patru ani si jumatate la conducerea Iveco. In total, Pierre Lahutte a lucrat peste 21 de ani in cadrul grupului, inainte de a prelua sefia Iveco activand in cadrul New Holland Agriculture si apoi la IVECO si Heuliez BUS.
 

Lahutte s-a afirmat ca unul dintre cei mai mari promotori ai camioanelor pe gaz, reusind sa faca din Iveco producatorul cu cele mai multe unitati propulsate pe gaz vandute in Europa.
Prerogativele fostului Brand Manager Iveco au fost preluate de Gerrit Marx, care provine tot din domeniul auto. El a lucrat anterior pentru Daimler Trucks si Volkswagen in diferite regiuni ale lumii.
Schimbarea conducerii de la segmentul de vehicule comerciale este insotita de schimbari si la varful diviziei de agricultura, marcile Case IH, New Holland Agriculture siSteyr urmand sa fie conduse de Derek Neilson, fostul COO al regiunii EMEA region, rol detinut inca din 2015.
Presedintii de la diviziile de constructii, Carl Gustaf Göransson (marcile CASE Construction Equipment si New Holland Construction), si respectiv Powertrain (FPT, care produce motoare, transmisii si axe), Annalisa Stupenengo, au fost reconfirmati in functiile pe care le detin din 2016, respectiv 2015. Si divizia de Servicii FInanciare isi pastreaza liderul, Oddone Incisa, care este in aceasta functie din 2013.
“Industria in care activam trece printr-o schimbare de o magnitudine si o rapiditate neexperimentate pana acum, ca urmare a digitalizarii, automatizarii, electrificarii si cresterii importantei oferirii de servicii. Companiile trebuie sa se adapteze, sa se schimbe si sa se revitalizeze continuu pentru a putea paspunde acestor provocari de business si pentru a genera valoare pe termen lung”, si-a motivate Hubertus Mühlhäuser, Chief Executive Officer, CNH Industrial, initiativa de revizuire a celor cinci divizii de business din cadrul grupului, care a dus la cele doua schimbari ale liderilor de la diviziile de Vehicule Comerciale si Constructii.

Articole similare

Ad