Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kuehne + Nagel asigura un flux constant de bunuri intre Europa si Marea Britanie

Ca raspuns la votul Camerei Comunelor din Marea Britanie, Dr. Detlef Trefzger, CEO al Kuehne + Nagel International AG, a subliniat intr-un comunicat de presa importanta existentei unor piete deschise. „Camera Comunelor a luat o decizie istorica pe care trebuie sa o respectam. Kuehne + Nagel se angajeaza, in principiu, la comertul liber global, care asigura prosperitatea pentru toata lumea. Deci, din perspectiva noastra, „No Brexit“ ar fi solutia preferata, deoarece orice forma de Brexit va creste obligatoriu barierele comerciale.
 

Un Brexit dezordonat este cea mai grava solutie. Aceasta va impune restrictii masive privind schimbul de marfuri intre Uniunea Europeana si Regatul Unit. Apelam la organismele responsabile din Londra si Bruxelles sa depuna toate eforturile pentru a preveni acest scenariu. In ceea ce ne priveste, ne concentram pe asigurarea fluxului constant de bunuri pentru clientii nostri“, a spus Trefzger.
Kuehne + Nagel a angajat clienti si experti din industria proprie in ultimii ani pentru a evalua toate scenariile posibile acestui Brexit. Pentru a face fata efectelor unui Brexit dezordonat, Kuehne+Nagel a luat masuri pentru a revizui toate optiunile pentru a asigura capacitatea pe rutele comerciale cu Europa, in afara coridorului Kent, atat pe mare, cat si pe calea aerului. In plus, compania a inceput sa recruteze functionari vamali suplimentari.
Kuehne + Nagel a fost invitata sa participe la Grupul de guvernare transfrontaliera din Regatul Unit al Marii Britanii si va folosi aceasta ocazie pentru a defini solutii durabile.

Articole similare

Ad