Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco livreaza 30 de unitati Stralis NP catre Jost

Iveco a livrat 30 de unitati Stralis NP catre grupul Jost, care tinteste conversia unui procent de 35% din flota sa catre LNG (gaz natural lichefiat) pana in 2020, potrivit unui anunt al producatorului italian.
Ceremonia de inmanare a celor 30 de camioane Stralis NP a avut loc in Herstal, Belgia, pe 7 ianuarie 2019. Noile unitati vor inlocui vehicule diesel cu o vechime de patru ani aflate in flota de 1.400 de unitati ale specialistului in transport si logistica, flota ce cuprinde deja 132 de unitati Stralis, din care doua modele CNG. Modelele Stralis NP vor permite grupului Jost sa ofere servicii de transport verde, cu o reducere impresionanta de 99% a pulberilor in suspensie si de 90% in emisiile de NO2 comparativ cu standardele Euro VI, iar atunci cand functioneaza cu biometan, cu un procent de 95% mai putin CO2.
 

Noile camioane Stralis NP vor aduce, de asemenea, economii semnificative. „Versiunea de 460 CP cu rezervoare duble LNG ofera cea mai buna eficienta a consumului de combustibil, oferind cu pana la 15% mai putin consum de combustibil si un TCO cu pana la 9% mai mic comparativ cu un camion diesel.“

Articole similare

Ad