Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

UPS lanseaza prima solutie comerciala pentru ambalaje reutilizabile

UPS s-a alaturat coalitiei formate din cele mai mari companii de produse de consum din lume si TerraCycle, lider international in domeniul reciclarii, pentru a prezenta un nou sistem inovator reutilizabil si returnabil pentru gestionarea ambalarii produselor de consum. Sistemul, intitulat Loop, va fi testat la Paris si New York, ca prim pas catre implementarea pe pietele de consum.
 

Sistemul Loop elimina dependenta de ambalajele de unica folosinta pentru bunurile de consum. Consumatorilor li se va oferi o varietate de produse in ambalaje personalizate, specifice brandului, durabile, care sunt livrate direct clientilor, apoi colectate, curatate, reimpachetate si livrate din nou. „Loop nu va elimina doar notiunea de deseuri provenite de la ambalaje, dar va imbunatati considerabil experienta produsului si va face cumparaturile mai confortabile”, a declarat Tom Szaky, CEO TerraCycle.
Produsele Loop vor fi livrate si preluate printr-un sistem proiectat de TerraCycle si UPS. „Suntem incantati sa sustinem TerraCycle cu designul ambalajelor Loop, precum si cu servicii de preluare si livrare pentru clientii Loop”, a declarat Kate Gutmann, Chief Sales and Solutions Officer UPS.
Clientii Loop vor primi ambalaje durabile, reutilizabile sau complet reciclabile, fabricate din materiale precum aliaje, sticla si mase plastice. Chiar si exteriorul containerului de transport face parte din procesul de inovatie; un ambalaj de ultima generatie va elimina necesitatea unor cutii de unica folosinta si va oferi consumatorilor o solutie eleganta care reduce deseurile.

Articole similare

Ad