Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Citan Tourer primeste un nou motor si un pachet de design sportiv

Mercedes-Benz Citan Tourer primeste un pachet stilistic sportiv, un nou motor si o noua cutie de viteze, anunta Mercedes-Benz Vans.
Vanul de dimensiuni compacte este prezent pe piata din 2012, iar acum poate fi comandat cu un nou motor diesel in patru cilindri de 1,5 l, cuplat la o transmisie noua, manuala, in sase trepte si cu tehnologia SCR. Familia de motoare OM 608 este conforma cu actuala clasa de emisie Euro 6d-TEMP si este disponibila in trei variatii de putere, anunta producatorul. Suplimentar, noul pachet stilizat RED Design imbunatateste aspectul dinamic al dubitei mici.

Astfel, Citan Tourer este disponibil in varianta 108 CDI 80CP, 109 CDI 95CP si 111 CDI 116CP, in timp ce consumul mixt se situeaza intre 4.8 si 4.6 l/100 km. Din vara acestui an motorul va fi disponibil si pe modelul utilitar Citan Panel Van. Interiorul este prezentat cu accente de culoare, ca parte a RED Design Package. Clientul are la dispozitie doua pachete din care poate alege: Colour Interior Design Package, care include inele de culoare rosie in jurul deflectoarelor sistemului de climatizare si a difuzoarelor, precum si cusaturi de culoare rosie pe scaunele fata si pe toate tetierele, alaturi de Chrome Interior Design Package, care inlocuieste insertiile rosii cu unele cromate.

Articole similare

Ad