Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Colliers International isi mareste echipa

Compania de consultanta imobiliara Colliers International isi extinde echipa de spatii industriale prin cooptarea lui Madalin Stanescu pe pozitia de Senior Project Manager, care s-a alaturat departamentului industrial si logistic incepand cu luna ianuarie.
In ultimii doi ani, Madalin Stanescu a ocupat pozitia de Senior Project Manager in cadrul departamentului de investitii al Colliers International, unde a coordonat dezvoltarea unui nou serviciu, managementul tranzactiilor de portofoliu, prin care a reusit ca in mai putin de doi ani sa finalizeze peste 30 de tranzactii, arata compania. Anterior, Madalin a lucrat zece ani in  domeniul financiar, in cadrul departamentului de finantare imobiliara al RBS  Bank si in cel de asset management imobiliar al BCR.

„Dupa ce in 2016 am spus ca piata de industrial are toate premisele pentru a se dezvolta in urmatorii ani, 2017 si 2018 au adus o crestere cu 40% a stocului de spatii moderne, pana la 4,2 milioane mp. Vedem in continuare potential de expansiune, in special pentru orasele regionale care sunt adevarate noduri economice, precum Constanta, Iasi sau Ploiesti”, a declarat Laurentiu Duica, director Industrial Agency in cadrul Colliers International.
La nivel national, chiar daca stocul de spatii moderne de depozitare a depasit pragul de 4,2 mil. mp, Romania continua sa se afle in urma celorlalte tari din regiune, fapt ce sugereaza ca inca ar mai fi loc de crestere. Pentru 2019, in Romania sunt asteptati spre livrare peste 400.000 mp de spatii industriale.

Articole similare

Ad