Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Operatiunea „Podul“, povestea unui proiect logistic amplu

Transportul si logistica nu inseamna numai oferte, licitatii, proiecte, incarcari, descarcari, ci implica, nu de putine ori, latura umana, iar acest lucru duce la povesti emotionante. Asa cum este povesteste Natalia Shemyakina, AsstrA Deputy COO pentru Europa de Nord si Sud si statele CSI.
Este vorba despre un proiect de transport ce a implicat elemente de constructie a unui pod trimise din Italia catre Rusia. Povestea proiectului a inceput cu o solicitare din partea Asociatiei Nationale Alpini (ANA), care a contactat compania la recomandarea unuia dintre cei mai buni clienti ai AsstrA. ANA este o organizatie caritabila infiintata in 1919 si este legata de cea mai veche organizatie  mondiala de elita de infanterie din lume, creata de armata italiana pentru a proteja frontierele Italiei.

Organizatia dorea ca partile necesare constructiei podului sa fie transportate din Italia catre Rusia ca parte a unui proiect de caritate, iar asta a insemnat o provocare imensa dat fiind faptul ca nu existau documente si nici macar un destinatar. De la punctul de incarcare a marfii si pana la orasul de destinatie erau 3000 de km. Divizia italiana a AsstrA a preluat sarcina si s-a ocupat de pregatirea documentelor si a tuturor actelor necesare pentru acest proiect, iar piesele, in greutate de 30 de tone, au fost transportate cu patru camioane. „Avand in vedere eforturile enorme pentru a finaliza acest transport, merita sa fie numit proiectul de transport al secolului. Aceste tipuri de proiecte construiesc caracterul furnizorului logistic si il fac mai puternic ", a concluzionat Natalia Shemyakina.

Articole similare

Ad