Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

“Softistii” expun in Halele 6-8

Team GmbH (Hala 8, Booth B21) este o companie de software care se concentreaza pe analiza datelor cu sistemul sau de management ProStore®warehouse, oferind noi posibilitati analitice si de vizualizare. Startup FPrimeZero GmbH (Hala 6, stand F62) dezvaluie noul sau software Supplybrain, care imbina ingineria de control si instrumentele de inteligenta artificiala (AI) pentru a obtine o gestionare eficienta a supply chain-ului.
Supplybrain furnizeaza analize in timp real ale comenzilor si fluxurilor de materiale din lantul de aprovizionare si gestioneaza fluxurile de lucru in mod corespunzator, simuland subprocesele in fundal cu ajutorul unui twin digital si optimizandu-le la volumul curent al comenzii cu ajutorul AI si controlul tehnologiei.

MotionMiners GmbH (Hala 8, stand C18), lansata de Institutul Fraunhofer pentru fluxul material si logistica (IML), isi prezinta tehnologia Motion-Mining®, care se bazeaza pe senzori si invatare profunda pentru a analiza automat procesele manuale pentru -tech industrie de maine.
Inform Log GmbH (Hala 8, stand D61) vine in cadrul LogiMAT pentru a prezenta un nou proces pentru gestionarea automata a locatiilor regionale pe niveluri de servicii si buget, permitand intreprinderilor cu arhitecturi complexe de retea sa calculeze punctele de reordonare si nivelurile maxime ale stocurilor pentru fiecare element din fiecare locatie.

Salt Solutions AG (Hala 8, stand D35) isi prezinta robotul industrial Dobot M1, care utilizeaza cadre de invatare profunda pentru a recunoaste obiectele si a efectua automat fluxuri predefinite de lucru bazate pe blocuri de codare modulare. Inconso AG (Sala 8, stand D55) este o companie de colaborare inteligenta cu optiuni de integrare a robotilor, senzori (IoT si IoT industrial), realitate augmentata, aplicatii vocale si inteligenta artificiala. Focusul lor la LogiMAT este pe integrare ca o cheie a managementului logistic eficient.

Articole similare

Ad