Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

O noua era pentru automatizare si inovare digitala

La cea de-a 17-a aniversare LogiMAT, industria software-ului se orienteaza spre tendintele cheie ale integrarii sistemului si analizei datelor cu produse care sa contribuie la transformarea digitala si gestionarea proceselor rationalizate. Din ce in ce mai mult, aceasta implica metodologii si proceduri de inteligenta artificiala, inclusiv invatarea mecanica si integrarea retelei neuronale.
Ce va aduce viitorul? Tema omniprezenta a transformarii digitale ocupa mai mult ca niciodata timpul consumatorilor de tehnologie. Senzori inovatori pentru internetul lucrurilor, computere si procesoare, capacitati de stocare si algoritmi care automatizeaza procesele software in sine – toate acestea introduc o noua era pentru automatizare si inovare digitala. Tehnologia informatiei este esentiala pentru prelucrarea eficienta a datelor colectate, pentru gestionarea proceselor si pentru atingerea valorii adaugate si avantajului competitiv pe care aceste inovatii tehnologice noi le ofera.

Dezvoltatorii si furnizorii de solutii software de intralogistica vor fi la indemana la cel de-al 17-lea Salon International de Solutii pentru Intralogistica si Managementul Proceselor in halele 6 si 8 pentru a prezenta o imagine de ansamblu a produselor si serviciilor de astazi pentru infrastructura IT. Alaturi de o varietate de modele de sisteme de management al depozitului, inclusiv noi caracteristici pentru procese complet integrate si aplicatii de ultima generatie care exploateaza puterea inteligentei artificiale (AI), profesionistii din industrie din Stuttgart vor gasi solutii inovatoare in domenii atat de diverse, realitatea, telematica si managementul transporturilor, sistemele de management a securitatii informatiilor si cele mai recente solutii software pentru controlul vamal, al transportului maritim si al exportului.
„De la subsisteme si sisteme partiale pentru solutii de cea mai buna calitate la solutii complexe, LogiMAT 2019 ofera profesionistilor din intreaga lume posibilitatea de a invata despre ultimele dezvoltari functionale si despre software-ul pentru proiectarea in viitor a tehnologiilor infrastructurii  IT si compararea directa a diferitelor solutii una langa cealalta“, spune directorul expozitional LogiMAT, Michael Ruchty. „Expozantii se concentreaza in special pe integrarea sistemelor si analiza datelor. De la modelele de simulare incorporate la invatarea integrata mecanica, se observa o bogata diversitate de functionalitati care ajuta clientii din ce in ce mai multe domenii sa utilizeze datele mai eficient si sa ia decizii mai bune."

Articole similare

Ad