Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

HCS Transport cauta colaboratori romani

HCS A/S Transport & Spedition, companie daneza de familie cauta colaboratori pe piata romaneasca. In momentul de fata, compania are peste 500 de angajati in 14 locatii din sase tari. HCS are un rating financiar AAA, iar in 2017 si a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 222,842 milioane de euro. Activitatile HCS sunt impartite in transport & expeditii si protejarea mediului & deseuri. Fiecare segment este administrat de specialisti in domeniu. HCS opereaza zilnic aproximativ 800 de camioane in intreaga Europa. Solutiile de transport furnizate au un nivel ridicat de calitate, fiind oferite atat cu flota proprie, cat si cu ajutorul retelei de subcontractori.

Oferta HCS pentru colaboratori include contracte de transport in Europa pentru vehicule cu doua sau trei axe (mega, standard, Frigo, Prelata, Aircargo si Walking Floor), cat si credibilitate la standarde ridicate si siguranta efectuarii platilor la timp prin prisma ratingul financiar AAA pe care il are compania.  Reteaua extinsa permite planificarea eficienta si profesionista a rutelor vehiculelor colaboratorilor sai. Calcularea rulajului fiecarui vehicul partener este realizat conform serviciului map & guide, iar plata se efectueaza la kilometru, avand ca termen de plata luna in curs, plus o marja de 28 de zile. Pe langa avantajele compensarii costurilor pentru taxele de drum in Germania, Franta, Italia, Belgia, Regatul Unit, Ungaria etc., HCS achita si trecerea cu feribotul sau alte taxe de pod pentru colaboratori. Contractele cu HCS au o perioada de proba de doua luni in care ambii parteneri pot renunta la colaborare cu un preaviz de 14 zile.
HCS doreste colaboratori pentru Scandinavia, Statele Baltice, Danemarca, Polonia, Ungaria, Germania, Benelux etc., care sa detina vehicule monitorizate prin GPS, licenta de transport si cod de TVA international, dar nu in ultimul rand soferi responsabili.
Pentru mai multe detalii puteti contacta reprezentantul din Romania al companiei daneze: Adrian Hasmasan, la telefon +40 753 891957 sau pe e-mail ahas@hcs.dk

Articole similare

Ad