Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

RENAULT LANSEAZA O PLATFORMA DE VANZARE ONLINE

Renault lanseaza astazi o platforma de vanzari online, o solutie practica si rapida care ofera clientilor optiunea de a gestiona online tot procesul de achizitie a unei masini. Disponibila la adresa https://vanzari.renault.ro, platforma include modelele disponibile in stoc, la preturi promotionale.
„In mod evident, noile tendinte digitale influenteaza si domeniul auto, iar asteptarile clientilor sunt in permanenta schimbare. Digitalizarea procesului de vanzare ne va permite sa aflam mai multe despre nevoile clientilor si vom putea dezvolta oferte personalizate, mizand pe o experienta de achizitie intuitiva si rapida", declara Daniel Filip, Director Marketing Renault Commercial Roumanie.

Clientii pot consulta ofertele disponibile pe site cu ajutorul mai multor filtre de selectie (model, pret, culoare, tip combustibil, transmisie, capacitate cilindrica), astfel incat sa poata face alegerea cea mai potrivita cu nevoile lor. Apoi isi pot rezerva autoturismul disponibil in platforma, achitand o taxa de 500 de Euro (TVA inclus). Plata se efectueaza cu ajutorul unui card bancar de credit sau debit, prin intermediul unui procesator securizat de plati. Taxa de rezervare se transforma in avans la momentul confirmarii comenzii. Din momentul rezervarii, clientii au la dispozitie o perioada de 15 zile pentru a finaliza achizitia in showroom-ul ales.
In fiecare luna, clientii vor avea la dispozitie o noua lista de vehicule aflate in promotie.

Articole similare

Ad