Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco a castigat premiul pentru „Cea mai proactiva utilizare a GNL in transport“

In cadrul celei de-a doua editii a summitul „Small-Scale LNG“, producatorul Iveco a fost recompensat pentru oferirea continua de solutii pentru transportul durabil si cu emisii zero.
Evenimentul de la Milano a reunit intregul lant de valori al profesionistilor din GNL, specializati in proiecte la scara mica. Aici, Iveco a fost invitat sa participe la discutia pe tema „Transportul viitorului. Combustibilul GNL“. Marco Liccardo, Iveco Medium & Heavy Trucks Global Product Line, a prezentat viziunea Iveco asupra transportului durabil, care considera ca gazul natural este o solutie matura, in special pentru transportul marfurilor pe distante lungi. Aceasta perspectiva este sustinuta si de institutiile si guvernele UE prin politici si subventii care incurajeaza utilizarea acestui combustibil alternativ si dezvoltarea infrastructurii necesare.

Angajamentul companiei Iveco a fost recunoscut la summit drept cea mai proactiva utilizare a GNL in transport, pentru oferirea continua a solutiilor cu emisii zero, inclusiv fabricarea si imbunatatirea constanta a vehiculelor alimentate cu GNL. Premiile, care recunosc cele mai mari realizari din industria GNL, sunt acordate companiilor si persoanelor care au influentat in mod pozitiv industria GNL in fiecare etapa a lantului valoric.
„Acest premiu este angajamentul nostru fata de tehnologia cu gaz natural si solutiile pe care le-am dezvoltat de-a lungul anilor. Vedem o schimbare a pietei catre tractiuni alternative, in special, catre GNL pentru transportul greu. Cresterea cererii s-a accelerat si asteptam ca aceasta tendinta sa continue. Iveco a fost lider in tehnologia gazelor naturale si, prin urmare, domina piata. Vom continua sa investim in dezvoltarea solutiilor noastre de gaze naturale pentru a ne mentine pozitia si in anii urmatori“, a punctat Marco Liccardo.

Articole similare

Ad